آموزش حرفه و فن
مطالبی مفید و دانستنی هایی فراتر از کتاب های درسی
صفحات وبلاگ
آرشیو وبلاگ
نویسنده: علی خزائی - ۱ آبان ۱۳٩٠

فلزات غیر آهنی 1  و آلیاژ های آنها


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۳٠ مهر ۱۳٩٠

خاصیت های انار لطفا به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۳٠ مهر ۱۳٩٠

لطفا برای دریافت نمونه لیست اینجا  را کلیک کنید

نویسنده: علی خزائی - ۳٠ مهر ۱۳٩٠

برای دریافت نمونه لیست  حرفه و فن نوبت اول : اینجا را کلیک کنید

نویسنده: علی خزائی - ٢۸ مهر ۱۳٩٠

 و یژگی ها و کاربرد انواع فولاد ها


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٢٦ مهر ۱۳٩٠

فرم دادن فولاد ها وچدن ها


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٢٤ مهر ۱۳٩٠

تولید فولاد از آهن خام


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٢٢ مهر ۱۳٩٠

خواص اعجاب آور چای سبز

 

مصرف چای سبز در تعداد انگشت شماری از خانواده ها رایج است اما این اطمینان وجود دارد که افراد با آگاهی از فواید این چای بیشتر به سمت مصرف این نوشیدنی باارزش جذب می شوند. اخیرا از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی می شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می دانند. هم چای سیاه و هم چای سبز دارای رنگدانه هایی هستند که اثر کاهش ابتلا به سرطانهای مختلف در آنها دیده شده است. زمانی که چای با غلظتی مناسب دم بکشد، تنها محتوی نیمی از کافئین یک فنجان قهوه است. با این حال چای بدون کافئین هم وجود دارد.

مردم چین از دیرباز چای سبز را به عنوان یک نوشیدنی دارویی مصرف کرده و می کنند و به دلیل اهمیت ویژه این گیاه، اصول خاصی نیز برای تهیه آن دارند. به تازگی علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران فراوانی یافته است. دلیل اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با خواص درمانی این نوع نوشیدنی است. هرچند در مواردی توصیه و پیشنهاد مردم به یکدیگر عامل اصلی مصرف برخی مواد غذایی یا نوشیدنیها است اما در مورد چای سبز علاوه بر توصیه دهان به دهان، پژوهشگران نیز خواص دارویی آن را تایید کرده اند. نوشیدن روزانه سه تا چهار فنجان چای سبز مانع از ابتلا به بسیاری از بیماریها می شود. پژوهشگران ۲۵ مورد را به عنوان دلایل اصلی مصرف چای سبز می دانند.

گیاه چای در آب و هوای گرم رشد می کند. برای تولید چای معمولا برگهای کوچکتر و جوانتر انتخاب می شوند. در مجموع سه نوع چای وجود دارد: چای سیاه، چای سبز و چای اولانگ (نوعی چای چینی). مزیت چای سبز بر چایهای دیگر این است که کمتر تحت تاثیر فرآیند قرار گرفته و ترکیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. چای سبز به عنوان یک ترکیب ضدسرطان و آنتی اکسیدان شناخته شده است. تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن مرتب چای سبز می تواند در پیشگیری و درمان بیماریهای لاعلاجی مثل سرطان بسیار موثر باشد.

بسیاری از خواص چای سبز مربوط به ماده ای به نام کاتچین است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن بسیار بالا بوده و نسبت به آنتی اکسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C و E بسیار قویتر عمل می کند. نوشیدن چای سبز می تواند احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را کاهش دهد؛ از بیماریهای ساده باکتریایی گرفته تا بیماریهای مزمنی چون بیماریهای قلبی، سکته، سرطان، مشکلات دهانی دندانی، و استئوپرز. گیاه چای گل بزرگی است که دارای برگهای همیشه سبز است و همانطور که اشاره شد، چای سبز بومی کشور چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در تمامی نقاط آسیا و بخشهایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود. چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است.

لطفا ادامه مطلب را بخوانید


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٢٢ مهر ۱۳٩٠

تولید چدن از آهن خام و انواع آن


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱٩ مهر ۱۳٩٠

بیماری روانی، اصطلاحی گسترده برای توصیف تعداد زیادی از بیماری های روان پزشکی است که توانایی تفکر، احساس و رفتار شخص جهت عملکرد مناسب در تکالیف روزمره زندگی را مختل می نمایند............


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱٦ مهر ۱۳٩٠

روز جهانی معلم مبارک باد

هر سالپنجم اکتبر، برابر سیزدهم مهر

از سوی سازمان جهانی یونسکو، روز جهانی معلم نامگذاری شده است.

روز جهانی معلم

 

 ای معلم

قسم به تماشای تو

که زیر پلک‌های تو مهر نهفته است

و در قلب مهربان تو

عشق و صفا و اخلاص

ای جانشین انبیا

ای ناشناخته

ای شقایق پرخون

سلام خدا بر تو که الفبای عشق را به من آموختی

تو بر دل های تاریک روشنی بخشیدی و من هرگز

عمق نگاه تو را درک نکردم پس

دوستت دارم و به تو محتاجم

ای معلم

تا حرف "الف" را به من آموخته‌ای

پروانه آشنای پرسوخته‌ای

شرمنده آن بزرگواریهایت

عزیزم به خدا که شمع افروخته‌ای

مرتضی خضری - اصفهان

نویسنده: علی خزائی - ۱٦ مهر ۱۳٩٠

این نوشیدنی در زمانهای قدیم برای مدت های طولانی رایج بوده است 

این نوشیدنی میتواند از بدن در مقابل رشد سلول های ناسالم محافظت نماید ، آقای سیتو قبلا مبتلا به سرطان ریه بوده است و یک متخصص طب گیاهی از وی میخواهد تا از این نوشیدنی برای درمان استفاده نماید و وی برای مدت سه ماه بصورت پیوسته از این نوشیدنی استفاده مینماید و اکنون سلامتی خود را بدست آورده و میتواند بسبب  استفاده از این درمان از زندگی خود لذت ببرد و امتحان آن برای شما نیزهیچ ضرری نخواهد داشت

ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱٦ مهر ۱۳٩٠

طبقه بندی مواد


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱۳ مهر ۱۳٩٠

شاید دیده و یا شنیده اید که افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امکانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعکس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در کمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى کنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟

عده اى چنین تصور مى کنند که سلامتى فقط با خوردن غذاهاى گوناگون که سرشار از ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنى و... باشد بدست مى آید. حاصل آنکه چنین نیست و آنچه مهم است چگونه خوردن است نه چه چیز خوردن !

درست خوردن تاءثیر به سزائى در سلامتى شما دارد و شما را از دچار شدن به بیماریهاى مختلف و امراض گوناگون مصون نگاه مى دارد.
آنچه در این کتاب مى خوانید نکته هاى مهمى است که همه ما براى سالم ماندن و خوب زندگى کردن به دانستن آن نیازمندیم .

این نکته ها که برگرفته از کلمات گهربار ائمه معصومین (علیهم السلام ) مى باشد در برگیرنده سه محور مهم در آداب غذا خوردن است :

1 - آدابى که پیش از غذا خوردن باید رعایت نمود.

2 - آدابى که به هنگام غذا خوردن باید رعایت نمود.

3 - آدابى که پس از غذا خوردن باید رعایت نمود.

لطفا با دقت این نکته ها را بخوانید و به آن عمل کنید، تا همیشه جسمى سالم و روحى شاداب داشته باشید و بدانید همیشه پیشگیرى بهتر از درمان است .



1 - آغاز غذا با نام خدا

غذاى خود را با نام خدا آغاز کنید.

امیرالمومنین (علیه السلام ) فرمودند:

به هنگام غذا خوردن خداى را یاد کنید و از بیهوده گوئى اجتناب نمائید ،

زیرا که طعام نعمت و رزقى از خداوند است و بر شماست که در آن خداى را یاد کرده و شکر گوئید.


(فروع کافى ، ج 6، ص 296)


ادامه متن در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱۳ مهر ۱۳٩٠

رایج ترین و شایع ترین مواد مخدر


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۱٢ مهر ۱۳٩٠

تخریبی که در سطح قطعات فلزی یا غیر فلزی در اثر تاثیر عوامل شیمیایی و یا الکتروشیمیایی پدید می آید خوردگی نام دارد

شدت خوردگی مقدار زیادی به محیطی بستگی دارد که قطعه در آن قرار گرفته است . علاوه بر آن به درجه خلوص ساختمان مولکولی و نوع تراش سطح نیز در میزان خوردگی موثر است.

انواع خوردگی در ادامه مطلب آمده است :


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٧ مهر ۱۳٩٠

اصول کلی تغذیه عبارتند از : .....................


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ٦ مهر ۱۳٩٠
 

کلاس سوم  » کشاورزی » باغبانی
مقدمه:
بیشتر گیاهان باغبانی بویژه چند ساله چوبی،اگر در شرایط محیطی مناسب بدون دخالت انسان رشد کنند، پس از چند سال ، تبدیل به درختان یا درختچه هایی با شاخساره ی متراکم خواهند شد که چه از نظر میزان و کیفیت باروری و چه از نظر شکل ظاهری مطلوب نخواهند بود.
در اینگونه گیاهان شاخه ها ، مزاحم رشد یکدیگر بوده، دچار پیچیدگی و خمیدگی می شوند.از سویی چون بدلیل پربرگی، نور کافی به درون شاخساره گیاه نمی رسد به تدریج برگ ها و شاخه های وسطی شاخساره خشک می شود و از بین میرود و تولید گل و میوه محدود به سطح بیرونی شاخساره گشته ، میزان محصول کم می گردد. برای جلوگیری از این امر و ایجاد شکل و حالت مناسب در گیاه ، باید آن را پیرایش(هرس) و به نحوه دلخواه تربیت کرد.


ادامه مطلب ...
نویسنده: علی خزائی - ۳ مهر ۱۳٩٠

برای دریافت حداقل لیست وسایل و ابزارهای موردنیاز کارگاه حرفه و فن در هر سه پایه اینجا را کلیک بفرمائید

علی خزائی
دبیر حرفه و فن مدرسه راهنمایی ابوریحان بیرونی - سرگروه حرفه و فن و عضو کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات مقطع راهنمایی شهرستان اسدآباد
نویسندگان وبلاگ:
کدهای اضافی کاربر :


تماس با ما

.

.

.

.

مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران